KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

Vores filosofi

Træningsfilosofien bag KUUL er enkel og ukompliceret. Vi har erkendt, at vi aldrig bliver verdensmestre. Til trods for det opnår vi bemærkelsesværdige resultater, som alle tager deres udgangspunkt i en meget enkel filosofi:

De fire bolde

Du skal have balance i dit liv, hvis du vil yde dit optimale. For at kunne jonglere med fire bolde, skal de hver især have din opmærksomhed:

Familie, Arbejde, Fritid, Motion

Glemmer du en af boldene, vil den falde på gulvet, og så er der ikke længere balance i dit liv. Hvis det sker, må du overveje dine prioriteringer og få løst den opgave, det er at få samlet bolden op igen, så du igen opnår balance.

Fokus, Målsætning, Planlægning, Positive tanker

Når du beslutter dig for noget, så gør det! imageHold dit fokus på det, du har besluttet dig for. Det gælder uanset, hvilken af boldene det drejer sig om. Når du har fundet dit fokus, så sæt dig et mål for, hvad det er, du vil opnå med din indsats. Når det er gjort, så del målsætningen op i mindre bidder—Planlæg hvordan du når dit mål. Det kunne eksempelvis være månedlige målsætninger, som du gør dig klart, hvilken indsats det vil kræve at opnå. Husk også, at når du foretager et tilvalg, så foretager du samtidig en række fravalg, og det er okay. Det vigtigste af alt er din tilgang til tingene, når det driller eller gør ondt. Lad ikke de negative tanker få overtaget. Vores holdning er, at der altid er noget positivt, som du kan fokusere på! Vær glad og stolt over det du når, i stedet for at være irriteret over det du ikke nåede.

Hold det enkelt

Så hold dig til det simple og ukomplicerede. Lad være med at gøre dine mål og drømme afhængige af en masse forudsætninger. Hver gang du opstiller en forudsætning, så giver du din hjerne en udvej eller undskyldning for, hvorfor du ikke kan nå dit mål. Overvej hvad det vil kræve at nå dit mål, men lad være med at gøre det for specifikt, for så er der stor risiko for, at du ikke kan leve op til dine egne forventninger.

Tænk løbet igennem

Tænk løbet (eller opgaven) igennem. Se dig selv fra begyndelse til afslutning. Hvad kan der ske undervejs mod målet? Hvilke forhindringer kan du møde på vejen? Forhold dig til de udfordringer. På den måde kan du løse problemstillingerne, inden de opstår. Og hvis problemerne opstår, så har du allerede en løsning klar. Derved kan du fjerne den tvivl, du måtte have på, om du kan løse den opgave, du står overfor, og du kan koncentrere sig om at gennemføre løbet.

Husk: Humlebien ved ikke, at den ikke kan flyve!

Uanset om du gerne vil i gang med at løbe, eller om du har fået lyst til længere distancer, er det vigtigt at tænke på, at ca. 75% af målet opnås inde i hovedet. Du skal udnytte din mentale styrke positivt til at opnå dine mål.

Du kan også hjælpe os med at gøre en forskel

Hjælp os med at sætte fokus på sagen ved at deltage i de events vi arrangerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk, som udkommer en gang månedligt, så er du blandt de første der får mulighed for at tilmelde dig.

Opret din egen indsamling via BetterNow. Du kan støtte os og være med til at gøre en livsvigtig forskel ved at oprette din egen indsamling på BetterNow, som du selv bestemmer anledningen til.

Du kan også bare vælge donere let og enkelt med dit kreditkort, direkte til Hjertebørnenes konto ved at benytte knappen øverst til højre.

Hjælp KUUL med at hjælpe hjertebørn! Vi søger virksomheder, som har lyst til at prøve et anderledes firmaarrangement til jul. Kender du dem? Så kan KUUL Vinternat være det rette for dem.

Kort sagt: en lysende natoplevelse med hyggelig velgørenhed og heartcore udholdenhed i fokus.


Løb med os
Støt os
Sponser os