KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

Sæt dig nye mål og nå dem

Vi vil gerne inspirere og støtte dig og din familie til at nå jeres mål om motion og en sund livsstil. Du vil her finde en række træningsprogrammer, som kan hjælpe dig, hvad enten du kommer direkte fra sofaen, eller er erfaren motionist.

Træningsprogrammer

Den bedste måde at holde gang i sin træning på er ved, at lave en fast aftale med andre. Hvis du har brug for en god undskyldning til, hvorfor du ikke skal træne i dag, så er du altid velkommen til at kontakte os!

Du kan også hjælpe os med at gøre en forskel

Hjælp os med at sætte fokus på sagen ved at deltage i de events vi arrangerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at sende en mail til nyhedsbrev@kuul.dk, som udkommer en gang månedligt, så er du blandt de første der får mulighed for at tilmelde dig.

Opret din egen indsamling via BetterNow. Du kan støtte os og være med til at gøre en livsvigtig forskel ved at oprette din egen indsamling på BetterNow, som du selv bestemmer anledningen til.

Du kan også bare vælge donere let og enkelt med dit kreditkort, direkte til Hjertebørnenes konto ved at benytte knappen øverst til højre.

Hjælp KUUL med at hjælpe hjertebørn! Vi søger virksomheder, som har lyst til at prøve et anderledes firmaarrangement til jul. Kender du dem? Så kan KUUL Vinternat være det rette for dem.

Kort sagt: en lysende natoplevelse med hyggelig velgørenhed og heartcore udholdenhed i fokus.


Løb med os
Støt os
Sponser os