KUUL

Vi gør en forskel

Ultraløb, motion og velgørenhed i forening

KUULs historie

Historien om velgørenhedsløbeklubben KUUL kan kort beskrives med følgende overskrifter:

Hvad betyder KUUL? Foreningens navn KUUL er en fordanskning af det amerikanske “Cool” - KUUL.

Du kan også hjælpe os med at gøre en forskel

Hjælp os med at sætte fokus på sagen ved at deltage i de events vi arrangerer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på nyhedsbrev@kuul.dk, som udkommer en gang månedligt, så er du blandt de første der får mulighed for at tilmelde dig.

Opret din egen indsamling via BetterNow. Du kan støtte os og være med til at gøre en livsvigtig forskel ved at oprette din egen indsamling på BetterNow, som du selv bestemmer anledningen til.

Du kan også bare vælge donere let og enkelt med dit kreditkort, direkte til Hjertebørnenes konto ved at benytte knappen øverst til højre.

Ønsker du at profilere din virksomheds sociale engagement på en iøjnefaldende måde?

KUUL er klar med ideer til, hvordan vi kan lave et CSR-projekt for din virksomhed, hvor KUUL, medarbejdere og kunder kan indgå som den udførende kraft. Inspiration, sundhed, motion og velgørenhed er nøgleordene.

Løb med os
Støt os